Jump to content
Server time (UTC): 2019-09-23, 16:41
Sign in to follow this  
Rahim Greene

Can't compile "Game" Script module

Recommended Posts

So after downloading the mods i attempted to connect to the server and was met by this error then my game crashing with an access violation, i've tried literally everything i could find on this forum and on youtube so at this point im clueless as of what to do next, any help would be much appreciated. 

 

1y3jHBB.pngPQkTSym.png

Share this post


Link to post

Try putting CF 1st in the list and Dayz Mod last,

Share this post


Link to post
26 minutes ago, Realize said:

Try putting CF 1st in the list and Dayz Mod last,

Tried this but results in the same errors.

Share this post


Link to post

Ensure you have verified your game cache - as adding mods sometimes messes with game files.

If this doesn't work, try to reinstall all mods for DayZRP.

If those both don't work, you may need to reinstall your entire game, uninstalling on steam, and removing from recycle bin.

 

Hope these work man.

Share this post


Link to post
16 minutes ago, CalRP said:

Ensure you have verified your game cache - as adding mods sometimes messes with game files.

If this doesn't work, try to reinstall all mods for DayZRP.

If those both don't work, you may need to reinstall your entire game, uninstalling on steam, and removing from recycle bin.

 

Hope these work man.

Thank you for the responses i have fixed the issue!

Share this post


Link to post
On 6/3/2019 at 9:55 AM, Rahim Greene said:

Thank you for the responses i have fixed the issue!

how did you fix the issue? I even reinstalled my windows machine and cannot fix this problem...

Share this post


Link to post
17 hours ago, iGROOCK said:

how did you fix the issue? I even reinstalled my windows machine and cannot fix this problem...

For me i had to verify game cache after loading the mods, after that i had to re-order the mods in the list (not sure how this effects it) and it just seemed to work from there.

Let me know if this fixes the issue for you also.

Share this post


Link to post
Posted (edited)
8 hours ago, Rahim Greene said:

For me i had to verify game cache after loading the mods, after that i had to re-order the mods in the list (not sure how this effects it) and it just seemed to work from there.

Let me know if this fixes the issue for you also.

Somewhat, I am not sure what worked but I didnt have the other mods you had on the list so I loaded those in. Wish more info was given with the mod, as clearly nowhere does it state other mods are required

Edited by iGROOCK

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...