Jump to content

Server time (UTC): 2021-09-25 02:55

Shotgun not working?


Shnitz

Recommended Posts

  • Emerald

Not too sure if anyone else has tried out the pump action yet but I only seem to be able to load one shot in it and that's it as if it's a watered down IZH. Any fix to it or am I just a weirdo for using the shotgun in the first place?

Link to comment
9 minutes ago, Shnitz said:

Not too sure if anyone else has tried out the pump action yet but I only seem to be able to load one shot in it and that's it as if it's a watered down IZH. Any fix to it or am I just a weirdo for using the shotgun in the first place?

Are you combining shells or draging them to your hotbar and holding the button to load it?

Link to comment
  • Emerald
24 minutes ago, DerrickStorm said:

Are you combining shells or draging them to your hotbar and holding the button to load it?

I tried the hotbar first but I don't think I tried the dragging method

Link to comment
  • MVP

I dragged single shells into it one after another, that worked for me.

Link to comment
  • Emerald
26 minutes ago, Ron said:

I dragged single shells into it one after another, that worked for me.

I found out that you gotta hold the button if you got it on your hotbar to actually keep loading in the shells. If you just load one shell with the hotbar, you got your entire gun full upon relog weirdly enough. So yeah, shotguns are a little broken atm.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...