Jump to content
Server time: 2017-11-20, 18:57

  • 0
Sign in to follow this  
Dan Gleeballs

More Errors

Question

6 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Looks like for first, you are running the wrong mod, @Dayz when you should run @DayZRP

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Try launching the game through the DayZCommander (WITHOUT joining a server) when you have entered in the @DayZRP.

Check that everything is correct, then press the launch button.

c71aea7410.png

When the game is up, join the servers manually by going to multiplayer, then press on remote and type in the correct IP and port which can be found on the homepage http://www.dayzrp.com/

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Try launching the game through the DayZCommander (WITHOUT joining a server) when you have entered in the @DayZRP.

Check that everything is correct, then press the launch button.

c71aea7410.png

When the game is up, join the servers manually by going to multiplayer, then press on remote and type in the correct IP and port which can be found on the homepage http://www.dayzrp.com/

I did that, it defo loads the mod as it appears on the main menu on the right hand side, I enter the password when it says to, then a message appears "The server is currently locked"

Does it lock it before a restart or something?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×