Jump to content
Server time: 2018-07-17, 11:59 WE ARE RECRUITING

Sign in to follow this  
Lil_Beefy

Help v2

Recommended Posts

My issue from my last thread is back

Woulda posted in that one but its closed so.................

Also my boy nolan is havin the same issue its kinda f'd

Share this post


Link to post

Also my boy nolan is havin the same issue its kinda f'd

this

Share this post


Link to post

I suggested in the last one as well, but have you tried useing another browser? or reinstalling the one you are currently useing?

Share this post


Link to post

I suggested in the last one as well, but have you tried useing another browser? or reinstalling the one you are currently useing?

Will work on that for you once i am home

Response will be in 4 hours xo thanks love

Share this post


Link to post

I suggested in the last one as well, but have you tried useing another browser? or reinstalling the one you are currently useing?

Will work on that for you once i am home

Response will be in 4 hours xo thanks love

why do you exist

oi listen u know im havin a rough time

just want support from the boys but im bein dogged

EDIT: nah no fix yet loves

Share this post


Link to post

It´s enough now. If you have nothing to say about the topic and the problem Sung has, stay away.

Sung and Nolan - I will contact Rolle directly as I have no idea why it does not work for you. Please be patient.

Share this post


Link to post

Will work on that for you once i am home

Response will be in 4 hours xo thanks love

why do you exist

oi listen u know im havin a rough time

just want support from the boys but im bein dogged

EDIT: nah no fix yet loves

Have you tried turning it off and on again?

nah nah.

Seriously, what Browser are ya running it on?

Sorry Terra, we posted at the same time, however my question is genuine and aiming to figure out the problem.

You also might want to delete your cookies and browser history. (that's good to do every few days depending on your research, or porn addiction.)

Share this post


Link to post

It´s enough now. If you have nothing to say about the topic and the problem Sung has, stay away.

Sung and Nolan - I will contact Rolle directly as I have no idea why it does not work for you. Please be patient.

Hey thanks terra appreciate it

Share this post


Link to post

No clue tbh, some people had the same issues in the past and it just fixed itself over time. The alert or notification system we use is outdated and broken, it's a miracle it still works at all. Soon we'll have a new shiny one on the new website, with live updates, push notifications and full customization. I can't really do much about the current system.

Share this post


Link to post

Its ok thanks rollese

I will deal with it for now.

Shoutout to the people i accidentally ignore in the future

/solved

Share this post


Link to post

Not sure if you tried my suggestion on the last thread or not, couldn't tell.

I suggested to unchecked all the aler notification settings boxes, saving the settings, and then checking and saving again. It's just a wild stab in the dark, but I'm hoping it will maybe re jog the settings again.

If that doesn't work, I'd suggest another nap, seemed to fix your problem last time :)

Share this post


Link to post

Ye dunno whats goin on becus nothings working for me

Oh well

Papa bless

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×