Jump to content
Server time: 2017-08-19, 07:42

  • 0
Sign in to follow this  
Eagle

Play Button

Question

Eagle    343

Is there a reason for the Weird White background on the play button??

it happens on everything that contains music for me.

EwznIRf.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

12 answers to this question

Recommended Posts

  • 0
Guest   
Guest

I thnik it looks like this for everyone, at least it started to look like this for me recently.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Castiel    1124

Changed to this recently for me, too. I prefer it though!

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Guest   
Guest

Doesn't do this for me, unsure why though.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Eagle    343

Umm, Ummm what? I think that's just the default thing dude. Show a screenshot?

Its default now but before it was one that blended in with the background the white  one  was on phones, not PC's.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Killerwelden    153

I like it, not gonna lie. ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Guest   
Guest

I see the white mp3 background on Chrome, but on Firefox it's the regular grey one.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Guest   
Guest

I though it was changed on purpose. I don't mind it tho.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Unknown Entity    126

It's the default HTML5 Player. DayZRP does not skin it, your browser does.

There is a way to change it of course, but I'm sure it's not really needed.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Guest   
Guest

Probably because the last version had a bug where you couldn't skip forward, at least that's what happened to me. Whereas, with this version I have no encountered this bug.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Eagle    343

It's the default HTML5 Player. DayZRP does not skin it, your browser does.

There is a way to change it of course, but I'm sure it's not really needed.

I thought it had been reskinned by the website.

I'll find a fix for it myself Thanks everyone for the answers and replies

This can be closed.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×