Jump to content
Server time: 2017-10-17, 18:40
Safe Zone: CLOSED

  • 0
Sign in to follow this  
Ramon

A3Launcher Problem

Question

Ramon    360

Hello people,

I have a big problem with the A3Launcher for Arma 3.

I won't let me join a server because of a error and I don't know how to fix it.

I tried to reinstall the A3Launcher + Arma 3, but that did not worked.

This is the error that I get if I want to join a server.

51QYkbh.png

And this I got as settings.

XJiu1OT.png

Mods/Download Path:

C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Arma 3

Arma 3 Path:

C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Arma 3

Does anybody have an idea what is wrong?

Share this post


Link to post
Share on other sites

19 answers to this question

Recommended Posts

  • 0
Ramon    360

Things to try:

- Verify game cache.

- Try "No Splash"

Lemme know if either work?

Yes & yes...

Did that already 2 times.

Before and after the re-install.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
MapleMooses    0

Things to try:

- Verify game cache.

- Try "No Splash"

Lemme know if either work?

Yes & yes...

Did that already 2 times.

Before and after the re-install.

Run the launcher as Admin? (+Steam & Arma3)

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Ramon    360

Things to try:

- Verify game cache.

- Try "No Splash"

Lemme know if either work?

Yes & yes...

Did that already 2 times.

Before and after the re-install.

Run the launcher as Admin? (+Steam & Arma3)

Already did that.....

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Ramon    360

You can open Arma3 on it's own. Right?

Yes, that is right.

But for some reason I can not see some servers on Arma 3.

I use also the launcher for downloading mods.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
MapleMooses    0

You can open Arma3 on it's own. Right?

Yes, that is right.

But for some reason I can not see some servers on Arma 3.

I use also the launcher for downloading mods.

Can you send me a screen shot of your "Arma 3 > Launcher" files.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Ramon    360

You can open Arma3 on it's own. Right?

Yes, that is right.

But for some reason I can not see some servers on Arma 3.

I use also the launcher for downloading mods.

Can you send me a screen shot of your "Arma 3 > Launcher" files.

I guess you mean this:

aYL40E1.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
MapleMooses    0

That's all fine.

Don't know what else to tell ya :(

I've used Arma3Sync before, I don't know how different it is. I used to download the mods in it's own file then drag them into the Arma 3 folder itself.

Good luck.  :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Ramon    360

That's all fine.

Don't know what else to tell ya :(

I've used Arma3Sync before, I don't know how different it is. I used to download the mods in it's own file then drag them into the Arma 3 folder itself.

Good luck.  :)

I will of course keep looking and testing.

But yep, I don't know what the problem is.

Anyway thanks for your help ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Ramon    360

Alright i am going ahead and solve this then. If you still have any issues with it then let us know. I am going to keep the thread open so people could

maybe come up with new and other solutions.

/Solved

Wauw, that is quick and yes my problem is still not solved.

I checked for the 3e time my game cache, but that didn't worked...

If anybody else got a idea about an solution, please let me know.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
SpaceCowboy    229

Alright i am going ahead and solve this then. If you still have any issues with it then let us know. I am going to keep the thread open so people could

maybe come up with new and other solutions.

/Solved

Wauw, that is quick and yes my problem is still not solved.

I checked for the 3e time my game cache, but that didn't worked...

If anybody else got a idea about an solution, please let me know.

Since you haven't solved the issue yet Ramon we will give it a little more time to try and be figured out.

/Unsolved and reopened for discussion.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Hebi Kotei    344

The easiest thing would be to find the IP of the server you are trying to join and just launch ArmA 3 normally with all the mods, you can use the remote connect feature in the server browser to join the server after that.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Ramon    360

The easiest thing would be to find the IP of the server you are trying to join and just launch ArmA 3 normally with all the mods, you can use the remote connect feature in the server browser to join the server after that.

I know that, but like I said in post #7 I can sometimes not see some servers on Arma 3.

This happens me 7/10 times...

Also the the mod enable launchter from Arma 3 is crap in my eyes.

Often it is buggy or mods dont want to work ( while everything is alright with the mod ).

Also downloading a mod on the A3Launcher is a blessing.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Hebi Kotei    344

The easiest thing would be to find the IP of the server you are trying to join and just launch ArmA 3 normally with all the mods, you can use the remote connect feature in the server browser to join the server after that.

I know that, but like I said in post #7 I can sometimes not see some servers on Arma 3.

This happens me 7/10 times...

Also the the mod enable launchter from Arma 3 is crap in my eyes.

Often it is buggy or mods dont want to work ( while everything is alright with the mod ).

Also downloading a mod on the A3Launcher is a blessing.

Servers don't show on remote connect (using the ip of the server to direct connect)? You have a problem, a serious one. Also I have never had a problem launching mods in ArmA 3, I've only had problems with A3Launcher in my experience of ArmA 3.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Charlo    0

Hello Ramon, has your problem been sorted or shall I leave this open for more discussion on the issue?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Ramon    360

Hey Charlie,

My problem is still NOT fixed and solved.

But you can close it down. I dont think anybody have a solution for this.

Thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Majoo    742

I will go with /solved here since you request it but leave it open for any additions to your problem.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×