Jump to content
Server time: 2017-08-20, 21:15

  • 0
Sign in to follow this  
MSGabriel

Video memory?

Question

MSGabriel    1

It doesn't have the "auto" option anymore and its set at 256, the other options are 512 and 1024 but if I try to select the others, the game crashes. Help!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

16 answers to this question

Recommended Posts

  • 0
Guest   
Guest

How much Video Memory (VRAM) does your video card have?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Chow    45

Hello MSGabriel.

Like Fackmos said.

Try and set your Start parameter to -maxvram=512 in the start parameter.

If you have CTD's some times aswell with the 'Could Not load Memory Parameter', -maxmem=(Your System Memory) is a good option aswell.

Your game will either keep Crashing(Then just remove them), or your error might have been fixed.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Jester    48

Have you recently changed or updated your video drivers.  You may have to manually set your video settings to use your video card and not your motherboard graphics

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
MSGabriel    1

Nah I didn't do any of that. I guess the laptop just started to suck even more than it did before.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Guest Vittoria   
Guest Vittoria

Im pretty sure with the lowest resolution, you don't need anymore then 256 VRAM.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
MSGabriel    1

The auto memory appears now after I deleted -exThreads=1 from local options but still having problems with the RAM memory now, game still loading very slow and not at all I guess till the point where server gives me "session lost".

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Guest   
Guest

Not sure what happened to your auto option but I still have it

lUICi.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
MSGabriel    1

Not really. I have been stuck in the police station just north east of Berezino for a few days now. Textures loading then the walls of the police station not showing and game works really slow. I'm just stuck there. Probably will have to wait till I buy the new video card for the new PC :(

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
   32

As we see that the only solution is to buy a new video card we will mark it as solved.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×