Jump to content
Server time: 2017-10-17, 07:55
Safe Zone: CLOSED

  • 0
Sign in to follow this  
Guest iamluke1989

Need SOme help Again

Question

Guest iamluke1989   
Guest iamluke1989

Well everything has been approved and sorted, glad to be apart of this community but when i try to launch, with both manual arma, and Commander i get the following message (See attachment.) Again Help would be appreciated. Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

8 answers to this question

Recommended Posts

  • 0
Guest iamluke1989   
Guest iamluke1989

i tried what u suggested, and it gave me a new message.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Guest iamluke1989   
Guest iamluke1989

At present it will not let me put it on my threaD


Not really sure what to do.


sorted, added the screeny


See Attachment

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Khardia    0

You're probably using DayZ commander.

Make sure the override is correctly done. You can find the way there.

I suggest you use the DayZRP Launcher, it's the easiest way to access the servers :)

If you still need assistance, feel free to post below! Good luck

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Jerry    22

I have gotten these problems before, simply remove those files listed in the error message.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Guest iamluke1989   
Guest iamluke1989

Still getting the message even with dayzrp laucher

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Guest iamluke1989   
Guest iamluke1989

i even manually deleted the files, didnt work

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×