Jump to content
Server time: 2017-08-20, 09:46

  • 0
Sign in to follow this  
Guest woojakaba

cant join

Question

Guest woojakaba   
Guest woojakaba

for some reason I joined and was kicked straight away by battle eye saying that I had corrupted data #5. can someone please help, never hacked so don't know what it could be

Share this post


Link to post
Share on other sites

4 answers to this question

Recommended Posts

  • 0
ZeroXiz    0

Don't worry, if you were hacking you would be global banned and not kicked. I found this on the DayZ forums

Heya guys. Let me try to shed a little light on this. Anything that pauses the process of the game will look like a cheat engine to BattlEye, so it's likely some process that's interfering with the game client or BattlEye itself. These can include but are not limited to:

Antivirus software.

Streaming software/ twitch.tv

IO data transfer (This is generally only if Arma is NOT installed on C or you have corrupt data clusters on the hard drive.)

Memory issues.

Things you can do to attempt to fix it:

Uninstall any streaming software you're using.

Uninstall any Antivirus that you do not need (many folks have a shell of some outdated AV on their system on top of whatever they're using)

Defragment your hard disk (http://windows.micro...-your-hard-disk)

Run a PRIME95 test to check for bad memory sectors (http://www.techpower...ad.php?t=132819)

If this still doesn't work, post your MSINFO file here and we'll see what's hogging the system:

Press Windows Key + R.

Type MSInfo32 and press Enter.

In the MSInfo diagnostic window, click File, then Export.

When the Export As window appears, choose Desktop.

Name the file "MSInfo" and click Save.

Source: http://dayzmod.com/forum/index.php?/topic/134360-battleye-kick-for-corrupt-data-5/

So first I would suggest you to close any program that you do not need open at the time and then try to re-join.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Guest woojakaba   
Guest woojakaba

cheers ill try that

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
   0

If you still have issue with battle-eye try to re-install it again.

ZeroXiz resumed pretty much the issue.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Guest woojakaba   
Guest woojakaba

yeah, think it might be a problem im having with the mod rather than arma as ive never had this issue before, appreciate the help

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×