Jump to content
Server time: 2017-10-22, 23:08
Safe Zone: CLOSING SOON

  • 0
Sign in to follow this  
jeffnudd

Unknown Game Version

Question

jeffnudd    0

Ive been on the forums and the web trying to find a solution but there is probably a simple fix but if there is i cant find it so every time i double click my DayzRp shortcut the game loads then says....

You were kicked off the game.

Battleye: Unknown game version.

I was hoping to get an hour in before the kids got home but no such luck.

Hope someone has a solution for me?

Regards

Jeff


Don't know why but i can now get into the server and i did absolutely nothing, happy dayz. I wonder if my car would do the same?

Share this post


Link to post
Share on other sites

3 answers to this question

Recommended Posts

  • 0
Khardia    0

Hey!

I can't tell I had this problem...

Although, I suggest you that you try re-installing the DayZRP mod and make sure you're on the right Arma 2 OA version. The server's one is 102678 for the moment, keep updated with this thread!

As for the launcher, I can't tell... I don't personally use it! You should try to contact Samuel, he's the creator of it!

Have you tried logging in using DayZcommander or the Multiplayer section of arma 2 OA?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
jeffnudd    0

Hey!

I can't tell I had this problem...

Although, I suggest you that you try re-installing the DayZRP mod and make sure you're on the right Arma 2 OA version. The server's one is 102678 for the moment, keep updated with this thread!

As for the launcher, I can't tell... I don't personally use it! You should try to contact Samuel, he's the creator of it!

Have you tried logging in using DayZcommander or the Multiplayer section of arma 2 OA?

Thanks for your reply but it did fix itself about the same time i posted this thread.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Khardia    0

Hey!

I can't tell I had this problem...

Although, I suggest you that you try re-installing the DayZRP mod and make sure you're on the right Arma 2 OA version. The server's one is 102678 for the moment, keep updated with this thread!

As for the launcher, I can't tell... I don't personally use it! You should try to contact Samuel, he's the creator of it!

Have you tried logging in using DayZcommander or the Multiplayer section of arma 2 OA?

Thanks for your reply but it did fix itself about the same time i posted this thread.

Glad to hear!

If you need anything else, don't hesitate to ask!

Good luck out there!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×