Jump to content
Server time: 2017-10-23, 19:08
Safe Zone: CLOSED

  • 0
Sign in to follow this  
Deaz

GUID Steam

Question

Deaz    0

Hi guys,

I've been filling out my whitelist application and my Steam GUID isn't working.

Honestly, my Steam is Deazerr it said my steam is invalid and couldn't find a GUID, it's so frustrating i've been trying for 30 minutes+ now. This is what i have gotten once: STEAM_0:1:58724624 and it said it was invalid.

Somebody help me please

my steam community name thing is /deazyt

its messed up :(

application is complete! but i cannot submit.


http://gyazo.com/3d75284eeb8aa7cc76db4716bfed8705 - my actual account i signed up with and log in username is Deazerr


http://gyazo.com/d5af8c1acad79827717931c1eebadfbf - GUID .... what's happening guys!

******* FIXED *******

Share this post


Link to post
Share on other sites

4 answers to this question

Recommended Posts

  • 0
Masulii    25

/moved to questions

Could you have a look at this thread and see if it is helpful to you?

http://www.dayzrp.com/t-how-to-find-your-steamid

Edit: Also, make sure that you are converting the right profile (if you have a custom URL)

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
PureLunasee    0

Edit: Just saw the second picture

Your SteamID should be the number you have entered in the GUID section I believe

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Deaz    0

/moved to questions

Could you have a look at this thread and see if it is helpful to you?

http://www.dayzrp.com/t-masulii-s-guide-on-how-to-find-your-steamid

Edit: Also, make sure that you are converting the right profile (if you have a custom URL)

Hello, It says I do not have permission to access this page,

I have verified my email address,

Im not banned

?


Edit: Just saw the second picture

Your SteamID should be the number you have entered in the GUID section I believe

I don't understand what is happening man, Even when i try to enter friends username's it never comes up with the GUID


BOOOOM! thanks fella's i've done it, i got mistaken & re-read the sub description and sorted the problem.

I hope to see you on the server soon.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Masulii    25

Seems like you got it sorted out.

Sorry, my thread was outdated and it is not usable anymore.

I edited my original post with a correct link, sorry for that.

I think that this can be marked as solved. If you still have issues regarding this, please let us know ;)

/solved

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×