Jump to content
Server time: 2017-08-22, 03:43

  • 0
Sign in to follow this  
MorganM

I was whitelisted but I get kicked.

Question

MorganM    0

Though I was whitelisted I am still being kicked by Battlenet. Does it take time for the whitelist to register, or is there the possibility of my GUID having been badly written?

Thanks for your time.

Share this post


Link to post
Share on other sites

9 answers to this question

Recommended Posts

  • 0
DJREX    0

Okay a few things to check make sure your GUID is correct and under the white list tab it says your application has been accepted. After checking that make sure your game is up to date as same with your battle eye. Also do you have an exact message you're getting kicked for?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
MorganM    0

Yeah you were kicked off the game, because you are not whitelisted go to dayzrp.com.


I'm just wondering how long the delay is cause I don't want to bother the admins if it's just a delay and not a wrong GUID.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Masulii    24

There shouldn't be a delay at all.

Allow me to ask, you used some sort of DayZ GUID calculator and not the one you got from in-game?

I am not sure if there is a possibility to calculate GUID from the SteamID in the whitelist process but if there is, you probably input wrong SteamID, therefore giving you also a wrong GUID.

It is best to post into this thread, asking for both (SteamID and GUID) to be reset in here, already said by PwnCaiks101 http://www.dayzrp.com/t-need-a-guid-or-steamid-reset-post-here

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
MorganM    0

Alright so after I get my id reset (I got it from the whitelist button) how do I find my right one. Sorry if this is obvious but this is my first time.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Tamaster92    14

go in game and type #beclient guid then press enter :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Masulii    24

Have you been able to resolve this issue?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
MorganM    0

I have indeed, sorry for not posting. This is resolved. Thank you all for your hep.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Masulii    24

Good to hear that you got it fixed :)

/solved

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×