Jump to content
Server time: 2017-08-21, 04:48

  • 0
Sign in to follow this  
Kanye

BB_A2_Female' Error

Question

Kanye    14

Hello! I'm trying to get in game and have been getting repeated errors. It alternates between cannot play/edit chernarus.ca and this one: wJj4pWx.png

Any help would be appreciated.

Extra info: Just deleted over-watch, may be irrelevant.

Share this post


Link to post
Share on other sites

7 answers to this question

Recommended Posts

  • 0
Guest Vittoria   
Guest Vittoria

This happens to me when i launch DayZRP with ArmA II CO, instead of ArmA II OA.

To fix this, i use this command line;

"-mod=C:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Arma 2;Expansion;ca;Expansion\beta;Expansion\beta\Expansion;@dayzrp"

(The entire thing above)

And then go to steam, right click ArmA 2 OA, and set launch options, and paste the entire command line in there.

EDIT: That command line only works for windows 7/8 , i can fix it if you have a different OS

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Rifleman    14

Same problem as it was in this thread: http://www.dayzrp.com/t-trouble-with-logging-into-the-server

To fix it you need to verify the integrity of your game cache - to do this, go through the following steps:

1. Right Click Arma2 Operation Arrowhead in your Steam Library

qwpSDAZ.png

2. Then click Properties on the Drop down box

3. Click the Local Files Tab

4. Verify the integrity of your game cache

NcZ2sqg.png

Also try moving your normal Arma 2 Addon folder into your Arma 2 OA addon folder.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Kanye    14

When I copy the A2 addons to the oa addons, do i just copy the files into there?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Rifleman    14

When I copy the A2 addons to the oa addons, do i just copy the files into there?

Copy the Arma 2 addons folder into the existing Arma 2 OA addons folder

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Kanye    14

Everything works! Thank you for all the assistance! /thread

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Owen    13

It is good to know that the issue has been fixed. Let me know how you fixed it.

Solution:

I accessed the addons of arma2

copied the addons of arma2

pasted them into the arma2oa addons folder

replaced all conflicting files

done

/solving

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×