Jump to content
Server time: 2017-08-20, 07:44

  • 0
Sign in to follow this  
Matias123

Trouble with logging into the server.

Question

Matias123    0

Hello, having problems with logging into the server. I receive this error message when trying to join the server. The game continues to load all the way to the lobby, only to get disconnected from it mere moments later. Help would be great!

AH5MRjO.jpg?1

Share this post


Link to post
Share on other sites

6 answers to this question

Recommended Posts

  • 0
Matt    21

When you installed the Dayz Rp mod did you run both Arma 2 and Arma 2 OA atleast once?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Rifleman    14

Have you verified the integrity of your game cache?

To do so try using the following steps

1. Right Click Arma2 Operation Arrowhead in your Steam Library

qwpSDAZ.png

2. Then click Properties on the Drop down box

3. Click the Local Files Tab

4. Verify the integrity of your game cache

NcZ2sqg.png

EDIT: If these steps don't work, try reinstalling the game from scratch. And make sure you run the games (Arma 2 and Arma 2 OA) at least once.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Matias123    0

Before the install, yes, many times. After installing the mod? No, I went directly for the launcher. Did access OA loads of times to see if the problem laid there, tried to load into Arma 2 to see if that could somehow fix it. It didn't.

EDIT: Oh, didn't see Rifleman's post. Will try that.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Othuyeg    20

Try the following if previous fixes do not work:

Go to \Steam\steamapps\common\arma 2\

copy the entire Addons folder found in there into A2OA's main folder

EDIT: In addition, when verifying your files run steam as an administrator. Do so by closing down steam completely, right click on it and select run as administrator.

If you end up doing a reinstall, first run steam as an administrator, then install arma 2 + OA, close down steam, restart again as an administrator and run both games once.

Steam has trouble with the way Arma requires some registry stuff to be modified.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Owen    13

/solved

Let us know if the issue arises again.

Solution:

I comfirmed the integrity of OA, by going to properties, etc. I also copied the normal Arma 2 addon folder into the existing OA addon folder.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×