Jump to content
Server time: 2018-07-22, 16:21 WE ARE RECRUITING

Sign in to follow this  
Vincent

Arma 2 stopped working after looting body

Recommended Posts

So i find this body in cherno. Checked his name and went into gear. Black screened and then "Arma2 stopped working" pops up in screen.

I relaunch the game and tried his backpack. That worked.

Then got back into the gear and the same thing happened.

R.I.P man who died at the hospital in cherno. just seconds too late.

------

Now when i run near the body my game crashes too.

Share this post


Link to post
Guest Phalix

I've had this happen a lot, I just said "not worth the gear"

Share this post


Link to post

I've had this happen a lot, I just said "not worth the gear"

I really want the hatchet!

Share this post


Link to post

Ive encountered this before as well as many of my friends. It not just you that cant access the gear, no one can. His body is bugged. As develdog said its better to just let it go. Its just gear and people shouldn't get attached to it. ;D

Share this post


Link to post

Ive encountered this before as well as many of my friends. It not just you that cant access the gear, no one can.

As develdog said its better to just let it go. Its just gear and people shouldn't get attached to it. ;D

Its not really that its strange that it crashes the game. And even more annoying it crashes my game when i am near it. As its in the "Block"

Share this post


Link to post

Just tried it to the same guy,and same problem...

Share this post


Link to post

Its not really that its strange that it crashes the game. And even more annoying it crashes my game when i am near it. As its in the "Block"

Never heard of that before....

Im trying to find a similar case on other forums but with no luck, ill post on this thread if something relevant is found.

Share this post


Link to post

It means that body has a item which doesn't exist in your client, or is corrupted on it.

Any chance you got the player name?

Share this post


Link to post

Since alot of people seem to have the same problem i guess we can solve this ?

Share this post


Link to post

Solving, dem Arma bugs :/

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×