Jump to content
Server time: 2017-10-18, 18:51
Safe Zone: CLOSED

  • 0
Sign in to follow this  
cody1304

arma 2 Operation arrowhead not opening

Question

cody1304    0

hey so I try to load up arma 2 OA and I get this (http://gyazo.com/7dbbffa7d8e3e53a221a2a73529010b7) then after that nothing it just goes away. but when I load up the arma 2: operation arrowhead beta (obsolete) it opens up like normal and I can play. anyone know why this is because this is making me unable to play anything arma 2 relate that needs 3rd party software as I cant use the obsolete version. or am I just stupid and I can use this version?

thanks in advance :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

19 answers to this question

Recommended Posts

  • 0
cody1304    0

Have you clicked the little loading bar before you actually load in?

yes I have and when I do it says arma 2 OA is not responding then prompts me to close the program.

How ever I don't click it all the time and this is when this problem persists.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
   2

Have you clicked the little loading bar before you actually load in?

yes I have and when I do it says arma 2 OA is not responding then prompts me to close the program.

Yeah, that usually happens to me have you tried not clicking it?

Also have you tried running it as administrator??

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
   2

sorry I wasn't clear I don't click it but when I do that's what happens

You using the DayZRP Launcher?

Or are you just trying to lauch Arma itself

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Guest The Reverend   
Guest The Reverend

sorry I wasn't clear I don't click it but when I do that's what happens

This happens a lot. When it says to close it, keep it open, and it will load up really fast.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
cody1304    0

Also have you tried running it as administrator??

yes have set everything to admin, steam, arma 2oa, amra 2 oa beta, and all of the DLC attached to OA


sorry I wasn't clear I don't click it but when I do that's what happens

You using the DayZRP Launcher?

Or are you just trying to lauch Arma itself

it happens when using the launcher and when trying to load up through steam


sorry I wasn't clear I don't click it but when I do that's what happens

This happens a lot. When it says to close it, keep it open, and it will load up really fast.

that's what I used to do now it just stays there doing nothing until I close it.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
   2

Also have you tried running it as administrator??

yes have set everything to admin, steam, arma 2oa, amra 2 oa beta, and all of the DLC attached to OA


sorry I wasn't clear I don't click it but when I do that's what happens

You using the DayZRP Launcher?

Or are you just trying to lauch Arma itself

it happens when using the launcher and when trying to load up through steam

What I would suggest is attempting to back up files or whatever it is,

Either try keeping it running or you could verify your game it may help

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
cody1304    0

Either try keeping it running or you could verify your game it may help

verify every time just make sure its not that and its not :/ might do a full uninstall then reinstall of all arma 2/oa +DLC

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
   2

Either try keeping it running or you could verify your game it may help

verify every time just make sure its not that and its not :/ might do a full uninstall then reinstall of all arma 2/oa +DLC

Must be honest,

That may be the only solution mate :/

Sorry I couldn't help more I have had this problem a few times myself but it has always fixed its self

Sorry again

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
cody1304    0

Must be honest,

That may be the only solution mate :/

Sorry I couldn't help more I have had this problem a few times myself but it has always fixed its self

Sorry again

not a problem thank you for your help anyway :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Mellstrom    21

Must be honest,

That may be the only solution mate :/

Sorry I couldn't help more I have had this problem a few times myself but it has always fixed its self

Sorry again

not a problem thank you for your help anyway :)

Has this helped or are you still encountering this problem?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

I also had this problem and I tried to reinstall arma 2/oa and that didnt work for me.. so I had to uinstall steam to get it to work.. However it might just be me..

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Guest Phalix   
Guest Phalix

Run steam as administrator, verify game integrity.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
cody1304    0

I also had this problem and I tried to reinstall arma 2/oa and that didnt work for me.. so I had to uinstall steam to get it to work.. However it might just be me..

I might try this just a little question, does this remove all other installed items from steam such as other games?


Must be honest,

That may be the only solution mate :/

Sorry I couldn't help more I have had this problem a few times myself but it has always fixed its self

Sorry again

not a problem thank you for your help anyway :)

Has this helped or are you still encountering this problem?

Fully uninstalled and still having the issue could you please leave this open as I would like to get it fixed as soon as possible


Run steam as administrator, verify game integrity.

done both and hasn't worked thanks anyway

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Guest Phalix   
Guest Phalix

Does it open VIA launcher?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
cody1304    0

You can now close this thread Thank you very much for all of your help.

I fixed this problem by removing EVERY SINGLE file that was realated to arma 2 and arma 2oa from my C drive and documents etc then did a Blank Fresh install like I had never had the game before.

Thank you all again so much

cody :D

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
RoryJam    0

Glad you figured out your issue.

Solution: "removing EVERY SINGLE file that was realated to arma 2 and arma 2oa from my C drive and documents etc then did a Blank Fresh install like I had never had the game before."

/Solved.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×