Jump to content
Server time: 2017-08-23, 17:44

  • 0
Sign in to follow this  
Guest GreenGod

Running

Question

Guest GreenGod   
Guest GreenGod

Game freezes when I try to run.

Share this post


Link to post
Share on other sites

27 answers to this question

Recommended Posts

  • 0
Guest GreenGod   
Guest GreenGod

Have you tried running it as Admin?

No

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Guest GreenGod   
Guest GreenGod

Have you tried running it as Admin?

No

Try that it might fix it.

It didn't fix it.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Guest GreenGod   
Guest GreenGod

Are you using the launcher?

Either way.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Japan    0

Are you using the launcher?

I don't see how that matters.

It checks the files to see if you are up to date/not fucked.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Tamaster92    14

by running do you mean running the program or literally running as in with your legs?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Guest GreenGod   
Guest GreenGod

by running do you mean running the program or literally running as in with your legs?

Legs.


Last night I prone rolled and crab walked around to find that both still cause the lissue

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Tamaster92    14

by running do you mean running the program or literally running as in with your legs?

Legs.


Last night I prone rolled and crab walked around to find that both still cause the lissue

verify cache, if not reinstall RP, if not reinstalll ARMA

sounds like the animation file or something got corrupted

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Guest GreenGod   
Guest GreenGod

by running do you mean running the program or literally running as in with your legs?

Legs.


Last night I prone rolled and crab walked around to find that both still cause the lissue

verify cache, if not reinstall RP, if not reinstalll ARMA

sounds like the animation file or something got corrupted

Didn't work.

Have you seen if the issue is still there by running vanilla Arma2OA?

Yes

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Guest   
Guest

What skin are you using, GreenGod?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Guest GreenGod   
Guest GreenGod

Few different things I have a lot of the day of the most part of the time occasionally...it seems to be.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Guest   
Guest

Any updates with your problem GreenGod?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Guest The Reverend   
Guest The Reverend

by running do you mean running the program or literally running as in with your legs?

Legs.


Last night I prone rolled and crab walked around to find that both still cause the lissue

verify cache, if not reinstall RP, if not reinstalll ARMA

sounds like the animation file or something got corrupted

I suggest doing what Tamaster did, verifying the game always helps after updates.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Guest GreenGod   
Guest GreenGod

Any updates with your problem GreenGod?

Did all of the above and it got worse I am now getting constant lag....

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Guest   
Guest

Does this occur in other games, do you get any lag on other games?

It could be hard ware related, in the past I had a similar problem, to find out my graphics card wasn't in properly. (I'm assuming just kind of accidentally fumbled around inside)

If you can, check the inside of your PC and just have it looked at, clean it and stuff.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Guest GreenGod   
Guest GreenGod

Does this occur in other games, do you get any lag on other games?

It could be hard ware related, in the past I had a similar problem, to find out my graphics card wasn't in properly. (I'm assuming just kind of accidentally fumbled around inside)

If you can, check the inside of your PC and just have it looked at, clean it and stuff.

Just RP and one overwatch server.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Guest GreenGod   
Guest GreenGod

I would like to thank Comrade for solving my issue.

Have you tried running it as Admin?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×