Jump to content
Server time: 2017-08-18, 09:08

  • 0
Sign in to follow this  
Franklin

mp3 issue on threads - Always buffers

Question

Franklin    8

So I have made a few threads that have music in them, but when I go and click play it's constantly buffering. And this is only on my threads. I there some way to fix this?

Share this post


Link to post
Share on other sites

8 answers to this question

Recommended Posts

  • 0
Guest   
Guest

How are you uploading, through puu.sh? Make sure that your uploads are functioning correctly. I've uploaded a few songs on puu.sh then nothing plays, resulting in the constant buffering on some of my own threads.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Franklin    8

How are you uploading, through puu.sh? Make sure that your uploads are functioning correctly. I've uploaded a few songs on puu.sh then nothing plays, resulting in the constant buffering on some of my own threads.

I was told by people to copy and paste links from music on youtube etc. but that obviously does not work. sorry if this is a stupid question :(

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Guest   
Guest

It worka, you just have to make sure it works before you put it on a thread. I've found that music with symbols (Chinese symbols, swedish, something not english) will not work. Can I ask what you were trying to upload?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Guest   
Guest

Pfft, okay, welp, solving. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×