Jump to content
Server time: 2017-08-16, 15:23

  • 0
Sign in to follow this  
Guest

Grapichscard driver crash

Question

Guest   
Guest

Question/Problem: every now and again when i ALT TAB out of the game my screen goes black, turns back into normal and it says my grapichs card drivers stopped working

Is the problem on the Mod or Standalone:Mod

Does this problem occur on other public DayZ/ArmA/SA servers as well:this happens only as far as i have expereienced as of now on Arma2 in general wether it be if i play wasteland or DayZRP

How long have you had this problem:about a month-ish

What have you done to fix this already:nothing i just have to ALT f4 out of the game and restart the game

Share this post


Link to post
Share on other sites

11 answers to this question

Recommended Posts

  • 0
Guest   
Guest

Do you have an Nvidia card by chance? If so, I had the same issue. Simply role back your drivers to a previous release.

You can find older drivers by searching here: http://www.nvidia.com/Download/Find.aspx?lang=en-us

you know what i havent updated mine..... soo that might be the issue give me some time and ill check it

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Guest   
Guest

aight UPDATE! it wont let me update my grapichs card drivers... i have no clue why but it just goes nope on me

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

From what I know, the driver you already have is faulty, so a new driver can't be installed.

Wipe your GPU driver of the HDD, and do a brand new install of the driver. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Guest   
Guest

From what I know, the driver you already have is faulty, so a new driver can't be installed.

Wipe your GPU driver of the HDD, and do a brand new install of the driver. :)

aye, ive fixed it all that remains now is if it keeps breaking down on me

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

From what I know, the driver you already have is faulty, so a new driver can't be installed.

Wipe your GPU driver of the HDD, and do a brand new install of the driver. :)

aye, ive fixed it all that remains now is if it keeps breaking down on me

How did you fix it?

Uninstalling the drivers or? :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Guest   
Guest

From what I know, the driver you already have is faulty, so a new driver can't be installed.

Wipe your GPU driver of the HDD, and do a brand new install of the driver. :)

aye, ive fixed it all that remains now is if it keeps breaking down on me

How did you fix it?

Uninstalling the drivers or? :)

i told it to do a cumstomized installation(basiclly i did nothing) instead of a standard one, so i just made sure all the things that needed an update was checked on the list and i hit ok :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Similar issue on my end whenever I loaded up the game. I lowered my clock speed and now I suffer no CTD's.


aye, ive fixed it all that remains now is if it keeps breaking down on me

How did you fix it?

Uninstalling the drivers or? :)

i told it to do a cumstomized installation(basiclly i did nothing) instead of a standard one, so i just made sure all the things that needed an update was checked on the list and i hit ok :)

Issue all solved Phantom?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Guest   
Guest

Similar issue on my end whenever I loaded up the game. I lowered my clock speed and now I suffer no CTD's.


How did you fix it?

Uninstalling the drivers or? :)

i told it to do a cumstomized installation(basiclly i did nothing) instead of a standard one, so i just made sure all the things that needed an update was checked on the list and i hit ok :)

Issue all solved Phantom?

yea you can close this ill just send a super angry PM if it doesnt work ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

yea you can close this ill just send a super angry PM if it doesnt work ;)

Well make sure it works and let us know if it does so we can mark it as solved. I was under the impression you were all fixed ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Guest   
Guest

yea you can close this ill just send a super angry PM if it doesnt work ;)

Well make sure it works and let us know if it does so we can mark it as solved. I was under the impression you were all fixed ;)

yea but its so random so its hard for me to mke sure it works unless i just sit around and ALT TAB out and in of arma and it usualy happens when its been going for a couple o hours on arma but to be honest i think you can mark it as solved

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×