Jump to content
Server time: 2017-08-22, 05:39

  • 0
Sign in to follow this  
Zelo

AMD Issues - CCC

Question

Zelo    0

Hey all I was wondering if anyone can help me with a slight problem I have...

CCC won't open for me even when I run it as an administrator, some help would be nice :).

Share this post


Link to post
Share on other sites

10 answers to this question

Recommended Posts

  • 0
Guest   
Guest

Catalyst Control Center wont open? As in when you click on it it doesnt open?

I suppose you could try this. Let me know if that works.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Zelo    0

Catalyst Control Center wont open? As in when you click on it it doesnt open?

I suppose you could try this. Let me know if that works.

I'll try this tonight thank you!


What OS do you use and is your CCC up to date?

My OS is win7 64bit and I'm sure my CCC is up to date.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Guest   
Guest

How are you getting on with this, Zelo?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Zelo    0

Ah sorry forgot to say to put it as solved as I managed to get it working.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Toorrik    4

Glad you got it solved. Can you explain to use how you got it working so other AMD CCC users can find a fix in case they are having the same issue?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Zelo    0

Glad you got it solved. Can you explain to use how you got it working so other AMD CCC users can find a fix in case they are having the same issue?

Tbh I'm not really sure I just reinstalled my windows + drivers then it worked, I'm not a technical kind of person.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Glad you got it solved. Can you explain to use how you got it working so other AMD CCC users can find a fix in case they are having the same issue?

Tbh I'm not really sure I just reinstalled my windows + drivers then it worked, I'm not a technical kind of person.

I honestly doubt windows was the problem mate.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Zelo    0

Glad you got it solved. Can you explain to use how you got it working so other AMD CCC users can find a fix in case they are having the same issue?

Tbh I'm not really sure I just reinstalled my windows + drivers then it worked, I'm not a technical kind of person.

I honestly doubt windows was the problem mate.

I know, I was going to reinstall window anyway. But I guess it fixed itself..?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Tbh I'm not really sure I just reinstalled my windows + drivers then it worked, I'm not a technical kind of person.

I honestly doubt windows was the problem mate.

I know, I was going to reinstall window anyway. But I guess it fixed itself..?

Reinstalling the drivers would of most likely fixed it.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×