Jump to content
Server time: 2017-08-23, 19:39

  • 0
Sign in to follow this  
Spud

Launcher issue

Question

Spud    0

Question/Problem:Launcher error

Is the problem on the Mod or Standalone:Mod

Does this problem occur on other public DayZ/ArmA/SA servers as well:Nope.

How long have you had this problem:Since I tried to launch ~a week ago

What have you done to fix this already:Tried to patch in the update section a couple times, not much.

zl3pd4.jpg

It's been a few months since I've played so I don't really know what's going on with it.

Solution: Follow the steps in this guide. /Hatch

Share this post


Link to post
Share on other sites

6 answers to this question

Recommended Posts

  • 0
Spud    0

Alright thanks guys, now time for the painfully slow instillation...

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Guest   
Guest

Alright thanks guys, now time for the painfully slow instillation...

Has this solved your problem?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Spud    0

I dunno yet, I get a really shit download speed so it may take a while..


Alright, its worked, thanks a lot guys.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Guest   
Guest

Great! Have fun in game.

/Solved

Solution: Follow the steps in this guide.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×