Jump to content
Server time: 2017-10-23, 08:02
Safe Zone: CLOSED

  • 0
Sign in to follow this  
Guest Kath10

Models not loading/rendering properly

Question

Guest Kath10   
Guest Kath10

when i am really close to people there outfits and weapons do not display details on the weapons and looks like something from CS 1.6

how to fix this? i play on high..

Share this post


Link to post
Share on other sites

20 answers to this question

Recommended Posts

  • 0
enar21    1

Video settings>Advanced> and it should be Object Detail that you can change :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Guest Kath10   
Guest Kath10

Video settings>Advanced> and it should be Object Detail that you can change :)

its on very high..

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
enar21    1

Video settings>Advanced> and it should be Object Detail that you can change :)

its on very high..

Hmm... when do you notice this glitch? Is it when you zoom in?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Guest Kath10   
Guest Kath10

when i zoom in its high quality :/

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Rolle    2973

Do you have ArmA2 DLCs?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Guest Kath10   
Guest Kath10

Do you have ArmA2 DLCs?

i got all DLCs.

on some weapons/people they are higher texture then the people/weapons that are even closer to me, but if i hold in right mouse button and zoom they all become high quality like they are supposed to be :I


Do you have ArmA2 DLCs?

its over 9000!

srry, i just had to do it :3

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Guest Kath10   
Guest Kath10

Is your 3D resolution on 100%?

SdgGu3T.png?4

i know all of that, if my 3D reso would be different my whole game would be blurry, but my problem is objects having minimum details even at close range, but the second i zoom in they are perfect again :/

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Mikachu    26

If you own the game on steam try verifying the games cache

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Guest Kath10   
Guest Kath10

If you own the game on steam try verifying the games cache

already tried :/

if it does not solve itself after a while im just gonna reinstall windows and everything, its a small thing but it ruins my immersion :D

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Dawn    0

I have this exact same issue.

I believe it can be fixed by changing the video memory, but im not entirely sure.

I'll look into it some more and get back to you.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Guest Kath10   
Guest Kath10

I have this exact same issue.

I believe it can be fixed by changing the video memory, but im not entirely sure.

I'll look into it some more and get back to you.

tried changing it, did not help D:

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Guest Ketamine   
Guest Ketamine

Try this it should reload all your textures - hold Shift and numpad minus (-) and then let go of them at the same time. Immediately type "flush" (without quotes of course), no window to type anything will pop up, but when you type it in you will get a black screen with receiving for a little bit and that flushes video memory.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Guest Kath10   
Guest Kath10

Try this it should reload all your textures - hold Shift and numpad minus (-) and then let go of them at the same time. Immediately type "flush" (without quotes of course), no window to type anything will pop up, but when you type it in you will get a black screen with receiving for a little bit and that flushes video memory.

Tried that aswell D:

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Guest Ketamine   
Guest Ketamine

Okay well this should do it then.

Open steam, you right click on your ArmA 2, select "properties",select "set launch options" in the general tab, and just add the -winxp in the box which will appear. close steam down and run as administrator and if dont use steam do the same but run as admin on what ever program you use. Hope this helps :D

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Guest Kath10   
Guest Kath10

Will try when i get home :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Guest Ketamine   
Guest Ketamine

Did you try this fix?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Mush    2

Did the fix that Certamine suggested work?

I do know someone who has a similar problem, since he's downloaded the DLC's he's been having problems with things spawning in.

One thing I could think of, is launching all the games (DLC's) separately if you haven't already, this could help.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Hatch    0

It has been a while since the OP has replied to this thread. I will solve & close it because of that.

If the OP wants this to be re-opened

PM me asking me to do so.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×