Jump to content
Server time: 2017-08-17, 23:28

  • 0
Sign in to follow this  
Clammy

Direct not working

Question

Clammy    0

I was playing DayZRP recently, and I was typing to them in direct and they did not respond to me at all. I don't know if it was awkward roleplay, but I even asked them OOC if they were talking in direct. They still didn't reply. I joined multiple DayZ servers and Island Life trying to get people to talk to me in direct, and I didn't hear any voices. Does anybody know how to fix this?

Share this post


Link to post
Share on other sites

22 answers to this question

Recommended Posts

  • 0
Clammy    0

It could be the VOIP slider in audio options is all the way down?

No, VOP was turned up to the top, and I even turned up my Radio on options to see if that worked

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Clammy    0

Do you have a microphone plugged in?

My headset is broken, so I have earphones plugged in.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
mantispro13    0

Do you have a microphone plugged in?

My headset is broken, so I have earphones plugged in.

Not 100% sure, but I think ArmA only plays through the default audio option, which would've been the old/broken headset. But again, I'm not 100% sure.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Clammy    0

Do you have a microphone plugged in?

My headset is broken, so I have earphones plugged in.

Not 100% sure, but I think ArmA only plays through the default audio option, which would've been the old/broken headset. But again, I'm not 100% sure.

Its getting annoying, I want to play DayZRP but I cannot as its stopping me from RolePlaying alltogether.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Clammy    0

This thread is very similar: Here.

And the solution for that thread was here: Here.

I think it will help you out here :)

Thank you very much! Ill see if it works :D

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
mantispro13    0

This thread is very similar: Here.

And the solution for that thread was here: Here.

I think it will help you out here :)

Thank you very much! Ill see if it works :D

You're welcome, good luck with this. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Clammy    0

This thread is very similar: Here.

And the solution for that thread was here: Here.

I think it will help you out here :)

Thank you very much! Ill see if it works :D

You're welcome, good luck with this. :)

It may be the headphones I am using. Looks like i'll have to wait till I get a new mic :(

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
mantispro13    0

Thank you very much! Ill see if it works :D

You're welcome, good luck with this. :)

It may be the headphones I am using. Looks like i'll have to wait till I get a new mic :(

I'm getting these . They have had a lot of good reviews. If you want, I'll tell you what they're like when mine come? They're very cheap as well :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Guest   
Guest

I and others had this problem before. What you need to do is plug in a mic and restart arma and it will work.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Burgz    6

Is it only direct chat you can't hear?

You can hear IG sound right?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Clammy    0

You're welcome, good luck with this. :)

It may be the headphones I am using. Looks like i'll have to wait till I get a new mic :(

I'm getting these . They have had a lot of good reviews. If you want, I'll tell you what they're like when mine come? They're very cheap as well :)

Yes please buddy! Better than buying an 80 pound headset, they look awesome!


Is it only direct chat you can't hear?

You can hear IG sound right?

I can hear Side, Global and Vehicle, not in DayZRP, different servers


I and others had this problem before. What you need to do is plug in a mic and restart arma and it will work.

Tried it, didn't work, i'll wait till I get a new headset

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
mantispro13    0

It may be the headphones I am using. Looks like i'll have to wait till I get a new mic :(

I'm getting these . They have had a lot of good reviews. If you want, I'll tell you what they're like when mine come? They're very cheap as well :)

Yes please buddy! Better than buying an 80 pound headset, they look awesome!

Okaay, mine should be coming over this weekend.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Clammy    0

How are you doing with this? :)

Ordered a new mic, hopefully this doesn't happen with my new one :(

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Voodoo    357

How are you doing with this? :)

Ordered a new mic, hopefully this doesn't happen with my new one :(

That's good then you want me to leave this unsolved until you test out the new mic?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Clammy    0

How are you doing with this? :)

Ordered a new mic, hopefully this doesn't happen with my new one :(

That's good then you want me to leave this unsolved until you test out the new mic?

yes Please :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Beeswax    0

Make sure the beta patch your using is the same version the DayzRP server is running. If that doesn't work then go into your Arma 2 Operation Arrowhead folder and right click on the Arma 2 OA exe file, under 'Compatibility' check the 'Run as administrator' box. (not possible with windows XP)

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Clammy    0

has this problem been fixed?

Yes, I have brought a new mic, can you close the Thread please?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×