Jump to content
Server time: 2017-10-20, 19:26
Safe Zone: CLOSED

  • 0
Sign in to follow this  
Yuval

Why is S2 closed most of the time lately?

Question

Yuval    2

I know it has some issues with the launcher and while filtering dayzrp, But even while using remote i cannot find it. It's only appears around 5PM server time.

Share this post


Link to post
Share on other sites

11 answers to this question

Recommended Posts

  • 0
Burgz    6

I don't think it is, it's a bug that says it is.

If you join, it will actually be open!

EDIT: I've actually just tried searching in the filter from Arma and can find neither server.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Voedric    28

It's not, the launcher will say it's closed but you can still double click on it and join.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Jess Newton    2

if I had to guess.. it would be because not very many people are on after peak hours, so it's a way to force people to play together instead of having just 1 person on server 2

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Yuval    2

I don't think it is, it's a bug that says it is.

If you join, it will actually be open!

I've tried using remote but that doesn't fix it

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Burgz    6

I really don't actually think it's closed.

Just not showing maybe?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Toorrik    4

We've have problems with it physically not showing up on the Menus/Website but From what I can tell, its rarely down.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Roman    0

It's been down a lot for the past couple of days.

That's how it looks like to me.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Cid    333

If S2 appears to be down (from the launcher) just launch to the menu and double check. It has also appeared to be down for me when starting up the launcher but a large majority of the time it is actually up.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Yuval    2

Maybe i'll clarify what i said

Launcher shows no server name, red dot and 0/0, cannot even launch

Arma 2 filter doesn't show S2 aswell, And while using remote following Misty's guide, i cannot connect or see it.

Only around 5PM sever time i can see it and connect to it

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Mush    2

Hm, perhaps it was just randomly down at a certain time but was back up for restart? I'm pretty sure it shown for me when I started playing tonight, but I can't confirm that.

Again, it's probably just a bug with the server - I guess only, Rolle knows.

As for the launcher, I think that's a glitch, as I launched S2 and played when it was 'red' (offline) on the launcher.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Voodoo    488

S2 is up.

I launch through Arma but I have noticed its slower to show than S1 at times.

Just hit refresh in Arma and when S1 shows just wait a few minutes.

Have you any more questions? :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×