Jump to content
Server time: 2017-10-20, 16:22
Safe Zone: OPEN

  • 0
Sign in to follow this  
Samdo123

deleted.dayzrp_assets

Question

Samdo123    0

I am attempting to log into the RP servers (both S1 and S2) but when I connect I get deleted.dayzrp_assets (see picture below). I have tried reinstalling the mod multiple times in both manual and installer methods. Any and all support is much appreciated.

snipped.png

//Arcus: Snipped GUID out of picture.

Share this post


Link to post
Share on other sites

7 answers to this question

Recommended Posts

  • 0
Slute    1

Snip I read it wrong.

Will edit if I find something

Go to your extensions and insure DayZRP is marked.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Samdo123    0

Manually install the mod. Don't use the installer.

Like I said originally, I have done that.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Samdo123    0

Did you try to launch the game from DayZRP launcher?

I have not I will try that right now.


Did you try to launch the game from DayZRP launcher?

-EDIT- That worked. Thank you very much and someone can now mark this as solved.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
EpicRaptor    0

Samdo mistakingly put his reply in a quote, but the issue is solved now incase anyone didn't see it.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×