Jump to content
Server time: 2017-08-22, 11:20

  • 0
Sign in to follow this  
Ironicman

Epoch Fire making

Question

Ironicman    7

I have discoverd that if you make fire then you get automatticly kicked to lobby. Is there something to fix it or is it just a server issue?

Share this post


Link to post
Share on other sites

11 answers to this question

Recommended Posts

  • 0
GingerHippo    4

Really? - This since the new patch or something because before, I've made a fire and placed it without issues. As well as lighting it and still being fine.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Deserath    0

I was having horrible performance issues on Epoch this morning, maybe it's related.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
GingerHippo    4

I was having horrible performance issues on Epoch this morning, maybe it's related.

It could be as when I logged on, there was mass FPS drop and everything.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Burgz    6

I've never had this? Has there been a new patch...have I missed it?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
GingerHippo    4

I've never had this? Has there been a new patch...have I missed it?

There was a few updates added yesterday and I think some more today which could have caused this. Like I've said, I've never had it either.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
GingerHippo    4

Overall Answer

Issue: When I make a fire in DayZRP Epoch, I instantly get kicked to the lobby. Is there something to fix it or is it just a server issue?

Answer: I'm pretty sure that this is a Server Issue that is occurring at the moment due to some Desync that has occurred whilst implementing a new update onto the servers. This should be fixed after the Desync has gone/been fixed or even after a Server Restart.

If this has helped then please respond so that a member of staff can mark this as Solved

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Tamaster92    14

Hotfix fixed this - if you still have the issue please post here :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×