Jump to content
Server time: 2017-10-19, 07:25
Safe Zone: CLOSED

  • 0
Sign in to follow this  
Andrew

Immediate closing of arma when i join epoch servers

Question

Andrew    0

hey guys ive been playing epoch with no issues until now as soon as i get in game it randomly quits the game with no crashing or anything. It comes up warning:preNLOD format in object ca\data\flag_usa_co.paa. Does anyone know what i should do?

Share this post


Link to post
Share on other sites

11 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Verify your cache the nrerun the game, it's possible the files just corrupted over time, a few of mine have done it before

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Andrew    0

Verify your cache the nrerun the game, it's possible the files just corrupted over time, a few of mine have done it before

ill try this but how do i verify the cache? i just tried this and it still does the same thing :(

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

If it's the steam version of Arma 2.

Library, Arma 2. click it, go to Properties, Local files. Verify Cache

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Andrew    0

If it's the steam version of Arma 2.

Library, Arma 2. click it, go to Properties, Local files. Verify Cache

yeh i did that and nothing changed :( people have had this issue before on RP but they fixed it by updating to latest patches but ive already done that :c

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Andrew    0

Hrm, not too sure then, re-download the DayzRP and Epoch mods, make sure they're not damaged?

i re-installed arma 2 dayz and epoch and now i get in and the screen goes completely white and thats it :(

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Andrew    0

Run through commander maybe? Or Turn off run with steam in commander

i always run through commander and its never been connected to steam :c i'll see if the restart does anything but i highly doubt it


the restart is helping a little bit. Ill give it a few more minutes though but i lost my gun and all :(

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Onionjack    0

I think Epoch has a bug that makes you lose all, unfortunately. Anyways you're able to play again?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Andrew    0

I think Epoch has a bug that makes you lose all, unfortunately. Anyways you're able to play again?

yeh i can play now, idk why the restart fixed it. It was weird

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Onionjack    0

Could be that there were issues with your character, something broke it and restart rolled your character back to respawn. Unfortunately we cannot give back the stuff you lost.

//thread

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×