Jump to content
Server time: 2017-10-22, 10:17
Safe Zone: OPEN

  • 0
Sign in to follow this  
Guest Paul Bagdon

booted back to the lobby.

Question

Guest Paul Bagdon   
Guest Paul Bagdon

Reinstaled epoch. everything seems to be working at first when the game is loading up, affter pressing the OK buton in the lobby screan the game dose not load me in I just get booted back to the lobby.

Any ideas?

Share this post


Link to post
Share on other sites

11 answers to this question

Recommended Posts

  • 0
Toorrik    4

Sometimes it can happen, its to do with the Anti-hack. Did this happen just once or over and over?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Guest Biiddy   
Guest Biiddy

As stated by Toorik, this tends to happen, its happened to me but seems to only do it once, then its fine after the first kick to lobby.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Guest Paul Bagdon   
Guest Paul Bagdon

Reinstaled epoch. everything seems to be working at first when the game is loading up, affter pressing the OK buton in the lobby screan the game dose not load me in I just get booted back to the lobby.

Any ideas?

Tryed it multiple times.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Guest whitepointer   
Guest whitepointer

You don't have anything in your launch perimeters, right?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Guest Paul Bagdon   
Guest Paul Bagdon

January 6 11,20 still trying to get in :)))


You don't have anything in your launch perimeters, right?

nope.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Guest whitepointer   
Guest whitepointer

How do you try to connect to epoch, through the RP launcher or DayZ commander?

Also, is your epoch on the right version - you did re install it so it probably is.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Hofer    20

Check what Whitepointer said.

Also, what is the ingame name you are trying to connect with?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Guest Paul Bagdon   
Guest Paul Bagdon

Check what Whitepointer said.

Also, what is the ingame name you are trying to connect with?

Paul 'Sleepy Bagdon


How do you try to connect to epoch, through the RP launcher or DayZ commander?

Also, is your epoch on the right version - you did re install it so it probably is.

Am I connected from steam and commander.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Guest whitepointer   
Guest whitepointer

Is your epoch on version 1.0.3.1 (latest)?

I'll keep trying to look into it, and going off biddy and toorrik - have to tried to connect again after a restart?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Guest Paul Bagdon   
Guest Paul Bagdon

Derp Found aut you dont need RP mod on...

Ok sry for beeing a derp.

Thx for the healp.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Guest Pandi   
Guest Pandi

Derp Found aut you dont need RP mod on...

Ok sry for beeing a derp.

Thx for the healp.

When on DayZRP Epoch, all you need is the latest update for the Epoch mod and that is the only mod you should have enabled, DayZRP mod should only be enabled for RP1 S1.

Glad you figured it out yourself though. :)

This thread seem's to be solved now.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×