Jump to content
Server time: 2017-11-20, 07:33

  • 0
Sign in to follow this  
ShinzoFTW

Unable to launch Arma2 OA

Question

Hey Guys so recently i've been completely unable to launch Arma 2 OA, I've deleted local data, deleted the whole folder, deleted CBA and all other mods and tried to reinstall using playwithsix. Everytime i launch i get this error http://gyazo.com/710b6cbbe6455e3cdeb2fb27996fe9ee

"include file x\cba\addons\main\scrip_macros_common.hpp"

I've tried googling this and trying out suggested methods to no avail. I hope someone here will have some advice or maybe had this before and knows how to fix it :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

10 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Try 1) try checking the integrity of the game cache. Right click the game on steam and click properties, then local files tab.

Try 2) Also, It could be CBA. Maybe you have a file that requires it somewhere. Try downloading CBA again from armaholic and just keep it.

Try 3) Try Getting rid of everything that is to do with arma on your PC. Sometimes steam saves settings and reinstalls all the mods (past experience) to arma. Maybe look into that.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Guest magw33d

Delete your config files, then give it a try. I've had a similar problem before where a corrupted mod had screwed up my config files, leading it to crash on startup regardless of wether or not the mod was present.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Thanks for the suggestions! Tried to delete config files but it didn't work :P . Will try Andy's suggestion of completely wiping all of my arma files. Still thanks magw33d for the response as well as Andy :D Will post an update after i finish updating

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Guest magw33d

Wait a sec... what exactly do you need CBA for, it should be rolled into DayZRP already?

You do have CBA_OA and CBA_A2 installed as well don't you?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Wait a sec... what exactly do you need CBA for, it should be rolled into DayZRP already?

You do have CBA_OA and CBA_A2 installed as well don't you?

I dont need CBA, I just tried to launch Arma2 OA today and it wouldnt open, it loads that checkmark crap then opens the error. I cant launch dayzrp either or any dayz mod

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Guest magw33d

Shinzo, please take these steps, and don't diverge!

1. Close Steam

2. Open your steam folder

3. Delete the folder "userdata"

4. Relaunch steam

5. Start both Arma 2 and Arma 2 OA

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Shinzo, please take these steps, and don't diverge!

1. Close Steam

2. Open your steam folder

3. Delete the folder "userdata"

4. Relaunch steam

5. Start both Arma 2 and Arma 2 OA

Tried sadly i still get the error T_T I'm just gonna wipe all of my arma files, I'm pretty sure that will completely rid me of this.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Guest JackPKC

If nothing works delete pready much every arma 2 file on your computer than redownload it again. that will hopefully work. Sorry i couldn't help you better.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

I got it to work after removing all of my Arma2 OA files, thanks Andy and magw33d for your help! Could someone mark this as solved

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×