Jump to content
Server time: 2017-10-19, 09:24
Safe Zone: OPENING SOON

  • 0
Sign in to follow this  
McFluffyDucky

Kicked from Dayzrp S1

Question

Not had this problem before but i keep getting kicked from the game, but when it says you were kicked from the game and i click ok, the screen goes grey and arma 2 shuts down and this error message comes up.

id1t7ienim5.png

Gonna use the launcher and retry update to see if this fixes the problem.

Share this post


Link to post
Share on other sites

12 answers to this question

Recommended Posts

  • 0
Burgz    6

Friend had this problem, he validated and it worked for a while...

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

I Know get the same problem when trying to join the server and i have tried using the launcher to fix it.

Edit: The error comes up after i joined the lobby and when i click okay and just before i actually come into game it shuts down and the error pops up.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Krimbo    0

You should let Kravok know about this in the Bug Report thread. If multiple people are experiencing it the chances are it's to do with the patch.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

I'm having a issue, too. Whenever I join, I get kicked after about 2 mins. Message = "You were kicked off the game".

Seemed to have fixed itself. Nevermind.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
TomG    0

McFluffyDucky, have you used the launcher to verify the files like Kravok said?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
StevenCrux    0

Also having this issue (at least being kicked and not preNLOD). Not sure which launcher you mean to verify with, or where...tried the "Update" on DayZRP launcher though...no dice.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Guest magw33d   
Guest magw33d

Also having this issue (at least being kicked and not preNLOD). Not sure which launcher you mean to verify with, or where...tried the "Update" on DayZRP launcher though...no dice.

You should be able to verify the files through the DayZRP launcher.

If all else fails, manually download the files, then completely delete and replace the original files.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
StevenCrux    0

It seems fine now...whether they fixed it server-side or if it sort of sorts itself out after a couple kicks.

Either way I got in, played a good bit, and logged out....though I'll be back in in no time =P

Seems smooth BUT near my log of I seemed to be having some delays in somethings, but idk.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Guest Biiddy   
Guest Biiddy

Closing per ops request, glad you got the problem fixed :D

/thread

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×