Jump to content
Server time: 2017-08-22, 08:57

  • 0
Sign in to follow this  
Guest

Game keeps closing and giving me the following message

Question

Guest   
Guest

After downloading the latest update for DayZRP, I have run into the following issue:

I load the game up using the launcher

I then join the server, like normal, and begin loading into the server

As soon as it gets close to loading in (once I was actually playing for 2-3mins before it happened) I get the following message upon the game force-closing:

WARNING: preNLOD format in object ca\data\flag_usa_co.paa

I have checked my file integrity for Arma OA, and it restored 2 files, but that didn't seem to work.

I then tried reinstalling the new update, but to no avail, as I get the same crash and message.

Share this post


Link to post
Share on other sites

11 answers to this question

Recommended Posts

  • 0
Guest Biiddy   
Guest Biiddy

Did you download it using the launcher or from the DayZRP website?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Wrighty    0

Yeah this happened to me, my whole Arma broke. Had to delete both Arma 2 and OA and re download everything.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Guest   
Guest

I used the client provided on the forum to download the entire patch.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Guest JackPKC   
Guest JackPKC

This happend to me but with DayZ Breaking point. You have to Delete your Arma 2 OA and Arma 2. Sorry.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Wrighty    0

I used the client provided on the forum to download the entire patch.

Yeah like the other guy said probably best uninstalling everything then downloading it back again. Its a pain but at the moment the only way around it. I tried this:

[video=youtube]

But it didn't work for me. Worth a try if you dont want to re download everything.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Guest JackPKC   
Guest JackPKC

No Fix from what I have gathered up. Only fix is re downloading Arma 2 and Arma 2 OA. Sorry I couldn't find a better fix for you.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
   0

Looks like some of you files were corrupted, i'm sorry but the only solution would be to re-install Arma2 and OA.

Keep us updated.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Guest   
Guest

I re-installed both games, and from the 30 or so minutes I have played on the server, I have had no problems.

Due to this, I think you can safely mark this as solved.

I guess the only solution IS to re-install the games unfortunately :\

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Guest   
Guest

Glad you got this fixed. I will mark this as solved but I will not close the thread in case the same error comes up for you again.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Dottastic    0

Due to this, I think you can safely mark this as solved.

Remember to safely mark this as solved

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×