Jump to content

Server time (UTC): 2023-02-09 08:34

Undefined - Message from kanen


PublicVoodoo

Recommended Posts

  • Legend

This is from Kanen on the forums: He has had this problem for 2 days now and he has done everything he can think of to sort it out used different web browsers - ringing is ISP and he keeps just getting undefined everytime he posts so he is asking please can you fix his forum account.

Link to comment
  • Sapphire

undefined

Link to comment
  • Legend

He says he has done everything that has been said deleted history and cookies, different browsers, different devices. Everything basically

Link to comment
  • Legend

What about when you write pm's ? Do you get that error too...? O.o

Yea he does

Link to comment
  • Emerald

I saw another post like this the other day. The man who ha the problem fixed it by deleting his cookies and turning private browsing off. Not sure if that is the same instance as him, but will help if it is.

Link to comment
  • Sapphire

use a real browser like chrome or firefox

Link to comment
  • Legend

use a real browser like chrome or firefox

Link to comment
  • Sapphire

i do use chrome and firefox but it seems i have fixed it now if anyone else has this problem just unisnstall your broswer you use and re-install it. Thanks to all that tried helping me :)

Link to comment
  • Sapphire

Adblock may have been the one to cause the problem with chrome i think.

Link to comment

Adblock may have been the one to cause the problem with chrome i think.

Kanens back! :D

Glad you finally managed to fix this, you seemed to have the most trouble with it

Link to comment
  • Sapphire

Adblock may have been the one to cause the problem with chrome i think.

Kanens back! :D

Glad you finally managed to fix this, you seemed to have the most trouble with it

Ahh you don't understand was driving me insane haha :D but yeah after all that a simple re-installation fixed it. i felt like punching a wall with happiness.

Link to comment
  • Sapphire

Adblock may have been the one to cause the problem with chrome i think.

Kanens back! :D

Glad you finally managed to fix this, you seemed to have the most trouble with it

Ahh you don't understand was driving me insane haha :D but yeah after all that a simple re-installation fixed it. i felt like punching a wall with happiness.

Yeah happiness...

Link to comment
  • Sapphire

i just used default adblock not the plus version.

Link to comment
  • Sapphire

you could close this because i have fixed the problem :D

Link to comment
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...