Jump to content
Server time: 2018-08-19, 09:39

Sign in to follow this  
Guest knighstalker

bug with my character

Recommended Posts

Guest knighstalker

not sure what to do i have spoke to some one in teamspeak i got told to do a pid reset, but then been told i dont need one as its the same, but everytime i log out and come back a few hours later or on server restart im coming in as a fresh spawn with no gear, and not sure what to do.

Share this post


Link to post

Is your PID linked in to your account via the donation exchange? If it is, then PID reset is what is needed as far as I know. If it isn't, go to the donation exchange and enter your PID in the respected area.

Share this post


Link to post
Guest knighstalker

ye my pid is linked i got told to do a pid reset but then got a reply saying i dont?

Share this post


Link to post

I asked from our admins what could be the problem. You might have duplicate character in the server database and that could cause your problem.

Problem should be solved after you die, but if you still have problems after your characters death, admins need to take closer look.

Share this post


Link to post
Guest knighstalker

ok thank you very much

Share this post


Link to post

Rolle replied this in the other thread, another member has similar problem.

You do not have a PID attached to your forum account, in game characters who have not been "claimed" here on forums are deleted every restart. Double check that the PlayerID you entered is correct and that the name of your character is displayed below your name on the forums.

Share this post


Link to post
Guest knighstalker

my player id is in correct but still not showing my ingame name if you ask TrilbyAsh he will confirm it as he went and checked last night


my namew is on now i will see next time i log in and log out for a few hours or a restart happens if i come back in as fresh spawn thanks for what u have done so fare

Share this post


Link to post
Guest knighstalker

the server has just restarted and have come in as fresh spawn again? its saying my pid is registerd my ingame name was showing up last night a admin had checked it then today for some reson it wasnt there for about 4 hours and then appeared again?

Share this post


Link to post
Guest knighstalker

i am still spawning in as new player after every restart?

Share this post


Link to post

One of the staff may want to look at this ? Try talking to a member of staff on TS again.

Share this post


Link to post
Guest The Nightmare

Talk to rolle and have him take a look at the database i saw another post asking about this. Rolle fixed it by doing something in the database.

Share this post


Link to post
Guest knighstalker

ok i now rolle done a hard reset on my data but didnt work?

Share this post


Link to post

Alright, I tried entering and saving a bogus PID under your profile, then resetting it with your PID again. Hopefully this clears out the database, if not I'm at a loss.

Share this post


Link to post
Guest knighstalker

lol i think i have had a few people at a loss with this haha i even thought at first it was my side so i uninstalled all my arma games and dayz stuff but still done it lol hopefully this works fingers crossed

Share this post


Link to post
Guest knighstalker

yep the admins have tried a lot of things hopefully this time it works but wont now till next restart

Share this post


Link to post
Guest knighstalker

just to let you know the hard reset never worked and the pid change didnt work?? so im at a loss

Share this post


Link to post
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×