Jump to content
Server time: 2017-08-17, 02:04

  • 0
Sign in to follow this  
Cedrea

Dayz meshes/textures bug

Question

Cedrea    1

[video=youtube]

This thing keeps happening me from time to time. Has anyone else ever had this? Any way of deal with it?

The only way I found to fix this is to restart the game, but after a while it happens again.

Share this post


Link to post
Share on other sites

7 answers to this question

Recommended Posts

  • 0
Cedrea    1

All I saw was poor FPS :D

Did you really not see how the textures just fucked up? Watch again. Look at my character's clothes.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Cedrea    1

The flat textures?

ARMA. /thread :D

Yes, the flat textures thingy. Is there any known way of fixing it?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
MartinJ    1

It happens to me when I have "video memory" set on default. Doesn't happen if I set it on very high. The logic behind that has me assuming that it's related to either:

1) GPU overheating (but I've turned the fan up to 100% capacity and it still did that)

2) Video memory filling up (in which case, the -FLUSH thing might work but I haven't tried that yet)

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Cedrea    1

It happens to me when I have "video memory" set on default. Doesn't happen if I set it on very high. The logic behind that has me assuming that it's related to either:

1) GPU overheating (but I've turned the fan up to 100% capacity and it still did that)

2) Video memory filling up (in which case, the -FLUSH thing might work but I haven't tried that yet)

I found something about Antialiasing causing this. Going to try to turn that off and if it still happens I will try to switch my 'video memory' from default.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×