Jump to content
Server time: 2018-07-23, 15:50 WE ARE RECRUITING

Sign in to follow this  
Itsmez

I got problem

Recommended Posts

Soo i got this problem after 1.3.0 and 1.3.0.1. zombies doesnt aggro to me. i can stand right on fron of me and they dont do anything?. sometimes in bigger town they can aggro me but mostly not. i need to know is this bug?

Share this post


Link to post

Tried changing skins?

Share this post


Link to post

Soo i got this problem after 1.3.0 and 1.3.0.1. zombies doesnt aggro to me. i can stand right on fron of me and they dont do anything?. sometimes in bigger town they can aggro me but mostly not. i need to know is this bug?

Do you know what skin caused this problem?

Share this post


Link to post

Soo i got this problem after 1.3.0 and 1.3.0.1. zombies doesnt aggro to me. i can stand right on fron of me and they dont do anything?. sometimes in bigger town they can aggro me but mostly not. i need to know is this bug?

Do you know what skin caused this problem?

im not sure was it worker clothing or civilian clothing what looked same. i spawned with it

Share this post


Link to post

actually skin change didnt work. still having same problem and loot doesnt spawn for me

Share this post


Link to post

Soo i got this problem after 1.3.0 and 1.3.0.1. zombies doesnt aggro to me. i can stand right on fron of me and they dont do anything?. sometimes in bigger town they can aggro me but mostly not. i need to know is this bug?

I have this issue happening to me a lot. Do you usually get low FPS?

Share this post


Link to post

Soo i got this problem after 1.3.0 and 1.3.0.1. zombies doesnt aggro to me. i can stand right on fron of me and they dont do anything?. sometimes in bigger town they can aggro me but mostly not. i need to know is this bug?

I have this issue happening to me a lot. Do you usually get low FPS?

yeah i do. and i have horrible internet, and this happens in every server so it up from me i think.

Share this post


Link to post

Soo i got this problem after 1.3.0 and 1.3.0.1. zombies doesnt aggro to me. i can stand right on fron of me and they dont do anything?. sometimes in bigger town they can aggro me but mostly not. i need to know is this bug?

I have this issue happening to me a lot. Do you usually get low FPS?

yeah i do. and i have horrible internet, and this happens in every server so it up from me i think.

Same exact as me. I think that what happens, is that you lag too much for the zombies and mess up their path way to attack you. You can walk up next to a zombie and they wont even care. Eventually they will get annoyed and attack you twice and then walk away. Though you may be getting 30 Frames and players see you walk around just fine, zombie script just simply messes up and they refuse to aggro. I don't think there is any way to fix this other than trying to abort or just restarting your computer.

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×