Jump to content

Server time (UTC): 2021-07-31 05:43

Lore Event - "The Scientists"
TODAY | 2021-07-31 19:00:00 (server time) | Starts in 13 hours, 16 minutes | Nyheim City

Infinite load


Rapid Steve

Recommended Posts

image.png.a9a27de86af84134ed7f9fe4b2bf6396.png

Im trying to just check something but I cant even get on the server because after the 10 9 8 7... countdown happens I just get this and the bar doesnt move

Link to post
  • Lore Master
Posted (edited)

There's a few things here that could potentially be amiss. 

1) Are your mods completely up to date & have you repaired them recently?

2) [I have to ask, just as basic troubleshooting] Have you restarted your game and/or computer since the issue started?

3) Have you attempted to run the game as an administrator?

4) Have you eliminated any background processes that could potentially conflict with loading?

 

And if you could, please detail any steps you've taken to troubleshoot the issue prior to asking for assistance.

Edited by Niveous
Link to post
26 minutes ago, Niveous said:

There's a few things here that could potentially be amiss. 

1) Are your mods completely up to date & have you repaired them recently?

2) [I have to ask, just as basic troubleshooting] Have you restarted your game and/or computer since the issue started?

3) Have you attempted to run the game as an administrator?

4) Have you eliminated any background processes that could potentially conflict with loading?

 

And if you could, please detail any steps you've taken to troubleshoot the issue prior to asking for assistance.

I did everything mentioned and no sauce

Link to post
  • Lore Master
Posted (edited)

Is this a persistent issue, or is this isolated to only when attempting to connect to our server?

Does it give you any errors or timeout messages?

Is the entire program freezing/locking, or is the load bar just stuck cycling while Dayz otherwise functions as normal?

Edited by Niveous
Link to post
1 minute ago, Niveous said:

Is this a persistent issue, or is this isolated to only when attempting to connect to our server?

Does it give you any errors or timeout messages?

Is the entire program freezing/locking, or is the load bar just stuck cycling while Dayz otherwise functions as normal?

image.png.c15ee229fd6d96ec8689ee3ad41a379d.pngI tried to connect from the website and got this. Dayz is functioning fine its just this loading screen when trying to get on the server

Never mind it worked but for some reason it only worked when I searched and joined the server through the server browse. Any other method of conneciton failed

Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...