Jump to content

Client Contains PBO not part of server


Recommended Posts

Hello,

When I want connect to the server I get the  message : you where kicked off the game ( client contains PBO which is not part of server data  c : program files dayz workshop @Zeroy-fishing\addons

I only have two files inside that directory and you can't launch the mod without them and if you disable it you can't connect to the server.

I have attached pictures for reference. If anyone could help or knows how to fix please let me know. Thank you. 

DayZ_10_21_2019_2_54_52_PM.png

Files.png

 

Edited by Dep Sokoll
Link to post
  • Legend

If you can join our discord, it will be much easier to help you!

 

If not, please confirm if you use the DayZSA Launcher or the DayZ Steam Launcher.

Link to post
  • Sapphire

/resolved ?

Link to post
  • Game Master

/moved to troubleshooting

@Crim - Could you please post how it have been resolved for future references?

Link to post

What was the Fix, I have the same issue?

I've made sure it was the right order, repaired all mod files, verified game intergrity files. I'm reinstalling the game as we speak as a last ditch effort, but if that fails then I have no clue what else can be done.

Edited by Gosmix
Link to post
  • Legend
7 minutes ago, Gosmix said:

What was the Fix, I have the same issue?

I've made sure it was the right order, repaired all mod files, verified game intergrity files. I'm reinstalling the game as we speak as a last ditch effort, but if that fails then I have no clue what else can be done.

I see you on the discord, going to DM you. IT can be a wide variety of sisues.

Link to post
  • Legend

For the player above, going to the below and deleting the contents of the folder fixed it.

My Computer/MyDocuments/DayZ folder: Contains JSON, BSIGN, and xml files.

Delete, then verify game files through steam.

Link to post

Hi guys, I just joined the server and I have the same problem here. Using DAYZ Launcher, not DAYZSA. 

Any advice? Thanks

 

Capture.PNG

Edited by Meeratz
Did not attach picture at first
Link to post
  • Diamond
51 minutes ago, Meeratz said:

Hi guys, I just joined the server and I have the same problem here. Using DAYZ Launcher, not DAYZSA. 

Any advice? Thanks

 

Capture.PNG

Go to your Mods on the Launcher and maje they are all in the correct order and up to date. Right click and Repair them all. Then once they are in tbe correct order, as seen on the Steam Workshop page, restart Steam. Then try.

Link to post
  • 3 weeks later...
On 10/26/2019 at 10:29 AM, Crimson_Tiger said:

Go to your Mods on the Launcher and maje they are all in the correct order and up to date. Right click and Repair them all. Then once they are in tbe correct order, as seen on the Steam Workshop page, restart Steam. Then try.

Hi again,

I have the same case again but this time previous solution doesnt work. Any other advice?

 

Thanks in advance

Link to post
  • Sapphire
  • Diamond
19 minutes ago, Meeratz said:

Hi again,

I have the same case again but this time previous solution doesnt work. Any other advice?

 

Thanks in advance

We have removed some mods. Make sure you mod list is up to date. As seen in the link above

Link to post
  • 10 months later...
  • Legend
On 10/7/2020 at 11:42 PM, dwightsteven said:

im getting a similar pop up as Dep Sokol. Anyone able to help?

 

Try removing all of your mods by going into the steam workshop and unsubscribing from all mods.

Then resubscribe to the ones you need only and try again.

If that fails, a completely uninstall and making sure you delete all the old files before reinstalling worked for someone yesterday with the same issue.

Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...